Uw loonadministratie door Van der Meer Administratiekantoor

Dit houdt bijvoorbeeld de periodieke verzorging in van: de salarisadministratie; de salarisspecificaties/loonstroken; het doen van de aangifte loonbelasting; het doen van ziekmeldingen; het verzorgen van de correspondentie naar uitvoerinstellingen, pensioenfondsen, zorgverzekeringen en de belastingdienst.

Belangrijke gegevens

Wij werken uiteraard aan de hand van de (personeels-)gegevens die u, als onze relatie zijnde, aanlevert. Zoals dagen- en uurlijsten, gewerkte overzichten van het personeel et cetera. Tevens kunnen wij u adviseren over zaken als contracten, proeftijden, salarisniveau’s en cao’s.

Wij hebben 30 jaar ervaringsdeskundigheid en (juridische) kennis in huis!

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op ons vakgebied? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets.

Van der Meer Administratiekantoor, op ons kunt u rekenen!

Waarom Van der Meer?

Omdat wij deze materie als geen ander kennen en beheersen. Ruim 40 jaar actief in de regio zijn. Naast marktkennis van binnenuit zijn we ook op de hoogte van de nieuwste regels op ons gebied en aangesloten bij Register Belastingadviseurs. We zijn laagdrempelig, dus onze deur staat altijd open.

Vrijblijvende afspraak

Van der Meer Administratiekantoor B.V.
Van Zuylen van Nijeveltstraat 350
2242 LP - Wassenaar
Telefoon 070 - 511 89 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Locatie en route plannen

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00
Vrijdag van 08.00 tot 12.30
Buiten deze tijden op afspraak

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing de algemene voorwaarden Register Belasting Adviseurs. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering, in voorkomend geval, aanspraak op een uitkering geeft.

Website beheer www.mchl.nl