Inleveren aangifte inkomstenbelasting vóór 1 mei

Voor de aangifte inkomstenbelasting kunt u tot 1 mei uitstel aanvragen.

Wij kunnen u daarbij helpen.

Als je de belastingaangifte inkomstenbelasting te laat instuurt, krijg je niet meteen een boete. Wat zijn de gevolgen als je de belastingaangifte te laat indient?

Voorkom een boete
Je moet in principe aangifte doen voor 1 mei. Denk je ergens in maart al dat je dat niet gaat redden raag dan uitstel aan voor de belastingaangifte.

Vóór de boete
Als je je belastingaangifte te laat inlevert, krijg je eerst een herinnering en daarna een aanmaning van de Belastingdienst. Je krijgt daarin nog een aantal dagen (meestal 10 werkdagen) om de aangifte alsnog in te dienen. Pas als je die niet benut, krijg je een boete.

Hoogte van de boete
De boetes liegen er niet om. De eerste en tweede keer is de boete al een fors bedrag. Daarna worden de boetes past echt een stuk hoger. Wees dus op tijd.

Belasting terugkrijgen
Ook als je een teruggave verwacht op je aanslag, kun je een boete krijgen als je de belastingaangifte te laat indient. Tenminste, als je een aangiftebrief ontvangen hebt. Heb je niet zo'n brief ontvangen, dan loop je geen risico op een boete.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op ons vakgebied? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets.

Van der Meer Administratiekantoor, op ons kunt u rekenen!

Waarom Van der Meer?

Omdat wij deze materie als geen ander kennen en beheersen. Ruim 40 jaar actief in de regio zijn. Naast marktkennis van binnenuit zijn we ook op de hoogte van de nieuwste regels op ons gebied en aangesloten bij Register Belastingadviseurs. We zijn laagdrempelig, dus onze deur staat altijd open.

Vrijblijvende afspraak

Van der Meer Administratiekantoor B.V.
Van Zuylen van Nijeveltstraat 350
2242 LP - Wassenaar
Telefoon 070 - 511 89 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Locatie en route plannen

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00
Vrijdag van 08.00 tot 12.30
Buiten deze tijden op afspraak

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing de algemene voorwaarden Register Belasting Adviseurs. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering, in voorkomend geval, aanspraak op een uitkering geeft.

Website beheer www.mchl.nl