Skip to main content

Onze contact gegevens

Van der Meer Administratiekantoor B.V.
Van Zuylen van Nijeveltstraat 350
2242 LP - Wassenaar
Telefoon 070 - 511 89 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Vanaf 1 april 2024  zijn wij open van: Maandag tot en met Donderdag van 09.00 tot 16.00 uur

Buiten deze tijden op afspraak.

Werkgebied

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de volgende gemeenten: Wassenaar, Den-Haag (Wassenaar kant), Voorschoten, Leiden, Katwijk, Valkenburg (ZH), Noordwijk, Lisse, Leidschendam, Sassenheim

Parkeren

Er is ruime parkeergelegenheid tegenover ons kantoor op de Berkheistraat.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op ons vakgebied? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets.

Over ons

Van der Meer Administratiekantoor is een betrekkelijk kleine onderneming die de bescheiden van MKB-ers (Midden- en Klein- Bedrijven) en particulieren verzorgt. Alsmede die van non-profit organisaties. Wij bieden onze diensten uiteraard ook aan startende ondernemers aan. Bij ons staan al sinds jaar en dag persoonlijke aandacht en korte lijnen voorop. Wij kunnen snel inspringen bij noodsituaties. Bij ons bent u geen nummer. Bovendien hebben wij vertrouwen en het onderhouden van langdurige relaties hoog in het vaandel staan.

Aanspreekpunt op alle vragen

Ons sterke punt is dat wij aanspreekpunt zijn van allerlei vragen op financieel gebied. Wij staan tot dienst van onze relaties. Dit betekent dat wij geen van-9-tot-5-mentaliteit hebben, omdat onze relaties deze meestal ook niet hebben. Daarom zijn wij voor onze relaties 24 uur per dag bereikbaar. Diensten verlenen staat bij ons voorop. Wij onderhouden goede contacten met notarissen, banken, andere administratiekantoren en de belastingdienst om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Tevens zijn wij lid van het Register Belastingadviseurs.