Uw belastingadvies door Van der Meer Administratiekantoor

De belastingadviseurs van Van der Meer Administratiekantoor verzorgen uw volledige aangifte inkomstenbelasting. Daarbij vullen we niet alleen uw aangifte in, maar geven we vooral tijdig advies over hoe u zo veel mogelijk kunt besparen door de juiste aftrekposten en structuurwijzigingen te gebruiken.

Professioneel ingevuld
Natuurlijk kunt u zich zelf verdiepen in de belastingwetgeving en zelf aangifte doen, maar daarbij loopt u het risico dat u bijvoorbeeld geen optimaal gebruik maakt van de verdeling van de aftrekposten tussen u en uw fiscale partner. Het is beter en uiteindelijk voordeliger om uw aangifte te laten verzorgen door een specialist.

Belastingadvies op maat
Bij Van der Meer Administratiekantoor wordt uw aangifte professioneel ingevuld. Voor elk bedrijf of particulier kunnen andere regels belangrijk zijn. Het enige wat u zelf hoeft te doen is alle benodigde bescheiden te verzamelen en een afspraak met ons maken. De aangifte vullen wij dan voor u in, waarna we hem samen doorlopen voor akkoord.

Meer dan belastingadvies
Bij het verzorgen van een aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting is het een voordeel als wij uw boekhouding en jaarrekening ook verzorgen. Immers zijn wij dan op de hoogte van al uw zakelijke en persoonlijke omstandigheden.

Als uw belastingadviseur verzorgen wij uiteraard al uw contacten met de belastingdienst en komen voor uw belangen op.

Ook voor overige belasting werkzaamheden

  • Aangifte omzetbelasting
  • Aangifte loonheffing
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte vennootschapsbelasting

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op ons vakgebied? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt en verplicht u tot niets.

Van der Meer Administratiekantoor, op ons kunt u rekenen!

Waarom Van der Meer?

Omdat wij deze materie als geen ander kennen en beheersen. Ruim 40 jaar actief in de regio zijn. Naast marktkennis van binnenuit zijn we ook op de hoogte van de nieuwste regels op ons gebied en aangesloten bij Register Belastingadviseurs. We zijn laagdrempelig, dus onze deur staat altijd open.

Vrijblijvende afspraak

Van der Meer Administratiekantoor B.V.
Van Zuylen van Nijeveltstraat 350
2242 LP - Wassenaar
Telefoon 070 - 511 89 00

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Locatie en route plannen

Openingstijden
Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00
Vrijdag van 08.00 tot 12.30
Buiten deze tijden op afspraak

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing de algemene voorwaarden Register Belasting Adviseurs. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering, in voorkomend geval, aanspraak op een uitkering geeft.

Website beheer www.mchl.nl